2

En vecka på Club Dem Spa & Resort

Förra veckan var det dags för Claras första utlandssemester. Den 20 september flög vi till Antalya i Turkiet. Clara va så duktig både under flygresan och i värmen där nere. Vi hade verkligen en toppenvecka med sol och salta bad. Här kommer lite bilder samt en mindre recension av Club Dem Spa & Resort som vi bodde på.
 
Vi reste genom Fritidsresor och detta var faktiskt min allra första charter, trots att jag rest en hel del i mitt liv. Det kändes mycket smidigt med charter nu när man reser med småttingar. Hotellet var verkligen helt idealiskt när man reste med barn. I vårt sällskap var vi tre barn (5 månader, 2,5 år och 5 år), det fanns massa aktiviteter för de små, skuggig barnppol, vattenpark med 4 vattenrutschbanor, Bamse kom på besök ett par gånger under veckan, mini-disco på kvällarna, barnbuffé vid måltiderna, stora barnvänliga rum och säkert mycket mer! Clara höll sig dock endast i skuggan och badade inte så ni behöver inte vara oroliga!
 
Maten var över förväntan på detta all inclusive hotell, man behövde aldrig gå hungrig då det även fanns en minde buffé (sk snackbar) som hade öppet mellan de andra måltiderna. Här fanns hamburgare, pommes, pizza och korv mm. De stora bufférna innehöll mycket gott, både varm och kall mat samt ett digert utbud av desserter.
 
Club Dem ligger strax utanför Alanya i Konakli. Det tog ca 2,5 h med buss från flygplatsen i Antalya. Vi åkte in till Alanya med taxi vilket tog ca 15 minuter och kostade ca 75 SEK. En kväll var vi inne och åt middag på Green Park (rekommenderas), då utnyttjade vi deras pick-up service (gratis när man äter där, många restauranger erbjuder detta).
 
Vi hade med oss Clars babysjydd som vi använde i transferbussen och i taxin, det är jag glad för att vi valde att ha med. Som resevagn investerade vi innan resan i en Babyzen Yoyo 2014 och det ångrar vi inte. Sjukt smidig vagn som är så liten ihopfälld att den till och med får tas med som handbagage. 
 
 

TACK hela gänget för en underbar vecka tillsammans!
 

Kommentarer:

1 Fröken Cocco Sohl:

skriven

Mysigt! : )

2 Jennie Thur:

skriven

Åååå vad härligt ni haft......
Vi ska till samma hotell i Maj och det känns alltid tryggt å höra att maten är bra... Om drygt två veckor åker vi till Shanghai, har du några råd till oss inför shopping mm.....
Ha det gott... Kram jennie o magnus Thur

Kommentera här: