4

Hands up

Ikväll har jag besökt min nagelterapeut...ehum jag menar nagelskulptris. Nä skämt och sido, det kan ju faktiskt heta just nagelterapeut men i det här fallet syftade jag faktiskt på att Lis och jag babblat av oss om allt och inget. Fattades bara lite vin så kunde vi suttit en hel natt. Naglarna blev i alla fall fina med fransk manikyr. Alltid kul att vara extra fin när man ska gå på bröllop.

0

Ett om dagen

Efter en lång dag på jobbet och ute på vägarna (kundbesök) så sitter jag på tåget hem. Dagarna går snabbt när man har roligt och trivs och det är en härlig känsla. Imorgon är det redan torsdag och då ska jag minsann träna igen (vila både igår och idag). Till helgen åker jag hem till Sölvesborg för att umgås med familjen och hitta på en och annan rolig grej. Som ni kanske kan få läsa om här sen.

I veckan har jag förresten testat dumplings på en nyöppnad restaurang i Växjö. Izakaya moshi ligger i Smålands museums lokaler och kan absolut vara värt ett besök om du är sugen på asiatisk mat.

Bilden är dock tagen i Shanghai.

1

Sådär krispigt och vitt, eller?

Jag tror inte att jag är direkt ensam om att ha klickat hem den Dagg inspirerade vasen från H&M Home. 99 kr för en budgetvariant istället för över 2000 kr för Dagg från Svensk Tenn.
 
Den står just nu på soffbordet med vita tuplaner i. Ljuslyktorna kommer från Iittala och de vita små hornen har jag köpt på Carpe Diem Mini i Växjö. Det var egentligen julgransprydnader men jag klippte bort snörerna som de skulle hänga i.