1

Foundationtips!

Jag köpte en ny foundation häromdagen, från L'oréal. Såhär långt är jag väldigt nöjd med den.

 Det är en sån finurlig kräm som ska anpassa sig efter din hudton, så när man trycker ut den i handen är den faktiskt grön!


169 kronor och finns bl a på Kicks. 
12

Billiga Primeboots på outlet

Jag har skrivit om denna outlet innan och jag förstår att det är många som frågar här, eftersom Primeboots fortfarande är "hett". Outleten drivs av den svenska generalagenten Bootskompaniet och ligger i Everöd (ca 2 mil från Kristianstad). 

Öppet endast lördag och söndag mellan 10.00 - 15.30

Här finns kända märken som: Primeboots, Hunter, RM Williams, Minnetonkas, Parajumpers, Lacoste m fl. Allt är andra sortering eller fabriksprover och inget byte gäller.

Man kan verkligen fynda, men det krävs lite tur för utbudet är verkligen begränsat. Räkna inte med att finna årets modeller eller ett urval av storlekar. Jag har dock haft tur och har köpt två par fina Primeboots på outleten, ett par ljusa förra året och ett par bruna idag. 
Outletens hemsida är www.lantan.se0

Handbollspremiär

Igår var vi på IFK Kristianstads premiär hemma mot Drott. Det va grym stämning i hallen, spännande match, god mat i pausen men framförallt ett kärt återseende med en fin vän jag inte sett på ett tag. 


Pulled pork istället för kokt korv va inte fy skam. Förresten klippte jag lugg häromdagen, som syns på bilden.