0

Earth hour

Ikväll släkte vi ner och lät endast tvn va igång. På fyran visas nu en av mina favoritfilmer Slumdog millionaire.

1

Tack!

För alla kommentarer, råd och tips. Ni är så gulliga som bryr er.
Jag har bokat av alla måsten under helgen och försöker att bara slappa. Okej packa ska jag göra men det är det enda.
kram ♥
8

Är det så det känns?!

Sen några veckor tillbaka så har jag insett att det förmodligen är magkatarr som jag har drabbats av. Det känns fruktansvärt tråkigt och jag mår inte alls bra. Nu förstår jag verkligen vad det är tjejkompisar har pratat om genom åren. Det drabbar inte mig tänker man och kör på som vanligt. Jag är en person som alltid måste göra nånting och saker och ting får inte vänta på sig, det ska hända här och nu. Och fort. Jag tycker mig vara väldigt stresstålig och känner sällan stress. Men där hade jag nog fel. En inre stress kan man ha utan att märka av den. Att ständigt ligga på minus på sömnkontot är kanske inte heller optimalt, men självklart vill jag vara på jobbet tidigt och få ut så mycket som möjligt av dagen och även kvällen sen när man väl kommer hem. För dessa blir mycket kortare när man pendlar en timme i vardera riktning. Så nu har det alltså drabbat mig och det gör så ont. Jag har såna kramper på kvällarna och orkar ingenting. Att planet lyfter mot Kina på tisdag och massor med saker ska fixas och väskan ska packas innan dess, stressar förstås vare sig jag vill känna det eller inte. Jag googlar runt och läser om allt man ska undvika och som förvärrar. Allt det där tillhör mina vanor. Det står bland annat att detta påverkar: stark mat, fet mat, stekt mat, kaffe, coca-cola, alkohol. Sömnen är viktig och så vidare. Stress och oro påverkar. Oregelbundna matvanor och dålig tuggning. Ja det mesta stämmer på mig. Jag som hade sån snäll mage, kände mig alltid på topp och fixade massor under dygnets 24. Jo tjena.
Jag vet att det är jättevanligt med magkatarr och dyl, bland tjejer yngre och i min ålder. Jag säger bara - var rädda om er tjejer och tillåt er vila och att inte alltid prestera 110%!
Jag tar tacksamt emot era tips och erfarenheter på vad som kan lindra/göra det bättre. Jag vill så gärna vara på topp snart igen och inte minst kunna njuta av en vecka i världens bästa stad...
Ge mig min gamla snälla mage tillbaka!