0

Billiga Hunter

Veckans budgettips får bli att Netto säljer de snygga gummistövlarna från Hunter för 699 kr.
 
Skynda att fynda, jag kan tänka mig att de inte finns så många i varje butik och att de säljer slut snabbt.
2

Valpolicella, Italien

Efter det underbara besöket i Prosecco så åkte vi vidare med sikte på Valpolicella och byn Negrar. Vi stannade till vid Trattoria alla Routa som var stängt vid denna tidpunkt, detta är en restaurang i bergen ovanför Negrar som ska ha mycket god mat. Vi får ta ett nytt besök här nästa gång tror jag bestämt.
 
 
Nere i byn Negrar så hamnade vi hos bröderna Vogadori, där vi provade deras viner och även valde att checka in på deras nybyggda B&B. Trevligt ställe!
 
Vi frågade om tips var vi kunde hitta lite ostar och charkuterier till lunch och fick tipset om att åka tillbaka upp i bergen till en fantastisk butik där vi köpte upp oss på massa godsaker.
 
 
På kvällen åt vi en superb middag på restaurangen Pizzeria Alle Vigne som låg på gångavstånd från Fratelli Vogadori. Mmmm vilken mat och vilken pizza, ett hett tips att prova denna pärla om du råkar planera en resa till Valpolicella. När jag ser bilderna nu så känner jag bara - ta mig tillbaka!
 
 
Nästa dag hade vi sikte på att åka vidare mot Comosjön, men först ville vi prova och köpa mer vin i Valpolicella. Det känns lite konstigt att med tandkrämsmak i munnen ge sig på fina rödviner, men det gick att leva med. Fantastiska viner även här!
 
 
 
Vi stannade till hos Lucia (efter tips från min vän Jonas, som gärna vill ha lite cred för detta i bloggen) på Villa Monteleone. Här provade vi mer vin, fick följa med ner i vinkällaren och ut i odlingarna innan vi tackade för oss och åkte vidare till den betydligt större producenten Serego Alighieri/Masi ett stenkast därifrån.
 
 
Efter detta styrde vi kosan mot Lago di Como och hann även med ett stopp vid Lago di Garda (Gardasjön).
1

Modevisning för Utsökt

Igår var det dags för den årliga modevisningen här i stan, det var andra året som jag hade äran att gå modell. Iår för den fina butiken Utsökt som säljer märken som Hunkydory, Second Female, Soaked in Luxury, Part Two m fl och inte minst smycken från Mor & Matilda. För skorna stod Skomakeriet Hans Petersson som säljer märken som Primeboots, Hunter och RM Williams.
 
Detta år hade brandskyddsmyndigheten begränsat antal besökare i tältet, så mot förra årets 1500 så släpptes endast strax över 800 personer in. Många som stod i kö kom aldrig in, och det var ju lite synd måste jag säga. Trots detta var det ju mycket folk i tältet och härlig stämning.
 
Jag hade tre ombyten. Först ut i skinnjacka från Soaked in Luxury, tröja och mössa från Hunkydory, byxor Part Two och stövlar Primeboots.
 
 
 
Nästa ombyte hade jag en vit top och en vinröd  japan knit kofta från Hunkydory, jeans från Part Two och boots  från Primeboots.
 
Mitt sista ombyte var en festligare look, med top från Soaked in Luxury och skräddade kostymbyxor från part Twos linje Truly. Jag älskar byxorna!