0

Billiga Michael Kors klockor

Just nu pågår en kampanj hos Campadre med bland annat den här snygga Michael Kors klockan i roséguld, klicka här för att se kampanjen.
 
Bild lånad från Campadre
 
 
0

Äntligen fredag!

Efter en hektiskt vecka är det kanske om möjligt ännu skönare med fredag. En lönefredag dessutom =)
 
Som sagt, fullt ös hela veckan har det varit och den har innehållt både stort och smått kan man säga. Mycket jobb framförallt, träff med vänner jag inte sett på ett tag och en nära vän har äntligen fått sin efterlängtade bebis. Alltid lika skönt att få veta att allt har gått bra och att alla mår bra!
 
 
Ha en skön helg!
 
 
1

Svart och vitt

Just nu är det mycket svart/vitt här hemma, inte minst på kuddarna i soffan. Jag återkommer ofta till just svart och vitt och väljer oftast dessa färger då jag köper nåt dyrare i inredningsväg. Ja, som ni ser är det även mycket grått hos oss, så jag bör väl skriva att jag inreder gärna i svart, vitt och grått.
 
 
 
En av de absoluta favoriterna här hemma just nu är elefantkudden från Svenskt Tenn, och att flytta fårskinnet till soffan var en bra grej - varmt och skönt!
 
 
Men ju närmare vi kommer våren så kommer det nog även flytta in lite färg i soffan och på bordet. I köket har jag faktiskt piffat till det med pasteller på köksbordet redan nu.