0

Something blue

 
Foto: Caroline Sohl - Fru Clarabella
0

Tärnor och Bestman

Vi hade tre personer med oss under bröllopet och dess förberedelser som var ett oerhört stort stöd för oss och som vi inte skulle klara oss utan. 
 
Jag hade frågat två av mina nära vänner Carro och Ulle ifall de ville vara mina tärnor.
 
 
 
Jacobs bäste vän och bror Marcus var hans bestman.
 
 
 
Tack för att ni var med oss den 21 juli och stöttade och fixade och grejade och inte minst TACK för att ni ordnade (med hjälp av andra vänner) vår möhippa och svensexa!
 
 
Foto: Staffan - Staffstudio
0

Killarnas ankomst

När klockan hade passerat elva på lördagen den 21 juli, så anlände killarna till huset där vi gjorde oss i ordning. Då hade jag inte hunnit få på mig klänningen, men var så gott som klar i övrigt. Det var en häftig känsla att se sin blivande man komma gående i sin snygga smoking och solbrillor.
 
Killarna hade även hämtat min och tärnornas buketter. Jag hade sett buketten dagen innan, för jag ville vara säker att den såg ut som jag tänkt mig, men denna dag såg den nästa ännu vackrare ut. 
 
Killarna fick lite frukost och champagne såklart och sedan var det dags för fotografering. Runt huset där vi gjorde oss i ordning fanns gott om vackra miljöer och havet alldeles i närheten, så vi hade bestämt oss för att stanna där tills vi skulle åka till kyrkan.
 
Bilderna är tagna av Fru Clarabella.
 
 
 Foto: Caroline Sohl - Fru Clarabella