0

Sommarlunch i stugan

Idag har vi hängt en del ute i våran stuga, det bjds på sillunch och jag hade bakat en kladdkaka.
 
 
1

Räkfrossa på bryggan

Igår hade vi en underbar kväll på bryggan, våra vänner Bjarna och Birthe från Danmark hade med sig 5 kg räkor och gott kallt vitt vin som vi njöt av. Detta var nämligen ett av de månadsuppdrag som delades ut under vårt bröllop och Bjarne fick "Räkfrossa på bryggan under juli 2013", nu var det ju inte juli igår men nästan. Och huvudsaken är ju att man träffas och har trevligt. Av alla 12 uppdrag så har bara 3 genomförts, det är nämligen inte helt lätt att få det att passa. Både jag och Jacob är ofta uppbokade och det är inte ovanligt att vi till och medbefinner oss i olika länder så jag vet att det inte är lätt att boka upp oss...
 
Vädret var inte det bästa igår, det regnade en hel del och vi hade räknat med att sitta inne i stugan och äta. Men precis lagom till det var dags för mat så kom solen fram och det var helt fantastiskt skönt väder.
 
Nästan hela gänget samlat på en och samma bild...
 
 
 
 
Kvällen avslutades sedan med nåt som jag gillar väldigt mycket. Bastu och bad i sjön.... och så lite bubbelpool som avslutning. Sen somnar man gott!
 
Kallt men skönt!
 
Njuter... (Synd att hängmattans ställning skymmer utsikten i bilden)
 
 
 
0

Lille Williot

Jag har nog inte tagit, ens i närheten av så många kort på Williot som jag har på Alwin under hans snart 4 åriga liv, men på senaste tiden har lillebror Wille fastnat en del han med. Alwin och Williot är alltså brorsöner till Jacob.