0

Njema Helena

Tidigare iår kom jag i kontakt med märket Njema Helena för första gången. Njema Helena har sin bas i Kenya, men drivs av tre svenska kvinnor (mor och döttrar). Märket säljer idag huvudsakligen klänningar (men även en del andra snygga plagg och accesoarer) i mönster med afrikanska influenser och i bra kvalité. Jag var såld direkt när jag såg plaggen i somras, men först förra helgen beställde jag min första klänning från Njema Helena, det blev den till vänster på bilden.
 
Njema Helena drivs alltså av tre svenska kvinnor till minne av deras dotter och syster Helena som de förlorat i cancer. Läs hela historien på deras hemsida.
 
 
Bild lånad från www.njemahelena.com
 
1

Hall-i-hallå!

Vi har nyligen ändrat om lite i hallen och kastat ut den klassiska skohyllan och hatthyllan. Blev både snyggare och rymligare utan dessa. Istället gjordes dessa om och har nu tagit plats i stugans hall.
 
I vår hall hemma så har vi satt upp en hängare från Nomess Copenhagen, som heter So hooked. Jag har förresten en till likadan över om någon är intresserad av att köpa den lite billigare. Den är vit och 90 cm.
 
 
Jag har även hängt upp två nya tavlor i hallen, ett tryck från Isaform (syns ej helt i bild) och den ombloggade postern från Fotografiska (foto Vee Speers). Svarta förvaringskorgar från Åhléns. 
 
 
 
 
0

31

I veckan fyllde jag år och jag har blivit fint uppvaktad med många önskepresenter och fina blommor. Bland annat fick jag fårskinnsdynor till stolarna i köket. Blev så fint så.
 
Tack för alla grattishälsningar och fina presenter!