1

Tack!

Jag vill passa på att tacka våra fina vänner som hälsade på oss i fredagskväll för de fina presenterna!


Blommor och champagne = lyx!

1

Baazar

Just nu har jag snöat in på möbler och inredning och det kanske inte är så konstigt eftersom vi snart ska börja inreda vårt nya hem. Dock har vi det mesta vi behöver, men något nytt här och där kommer säkert att införskaffas allt eftersom. Helst vill jag bo in mig lite först och känna efter, men fundera och möblera i huvudet är ju lika roligt det.


Bild lånad från http://www.baazar.se/

Underbara Baazar.se har mängder med snygga möbler från bland annat Kina. Här har jag hittat massor med vackra saker som jag skulle vilja ha. En färgstark möbel livar ju upp vilket vitt hem som helst till exempel. Det är dessutom snyggt att blanda stilar, för oss som tillbringat en tid i Kina så passar det extra bra med en möbel därifrån mitt i bland allt det nya och "moderna".

2

Sista juli

Hej Hopp!

Hoppas ni mår bra därute? Är det kanske så att någon njuter av sin sista semesterdag denna söndag? Själv har jag två veckor kvar att slappa och ladda in för höstens utmaningar. Jag har läst att många klagar på att det varit så himla dåligt väder i sommar, men jag måste säga att jag är faktiskt hur nöjd som helst. Kanske har jag bara varit på rätt plats vid rätt tillfälle? Eller är det bara för att jag är en person som väljer att se livet från den positiva sidan (oavsett väder)?

Denna söndag är bikinin på, jag solar, läser och småfixar lite. Var uppe i natt och skjutsade på glada killar som varit på svensexa med tillhörande krogrunda i stan, men jag är i alla fall inte lika trött som en viss sambo idag. 


Bilden är tagen på Klädesholmen, en av många svenska sommarpärlor.

Jag önskar alla en skön söndag vare sig det är sista semesterdagen eller inte.

Kram //Emma