0

Plus och minus på kalorikontotIkväll har jag hunnit med en hel del trots att det var becksvart redan när jag körde från jobbet klockan 17. Därefter har jag handlat, gått och sprungit en runda med Cicci, tvättat, ätit kvällsmat och bakat kladdkakemuffins.
Jag invigde mina nya skor som jag köpte i USA och det blir spännande att se om det känns nåt extra imorgon, det är nämligen ett par Reebook Easyrun som sägs ska träna rumpan lite extra. 

Nu väntar sängen så man orkanr upp imorgon bitti.

3

Washington Oktober 2011 - Dag 1

Nu har jag äntligen laddat upp alla bilder från första dagen i Washington DC, det vill säga förra måndagen den 24 oktober. När jag ser alla bilder så inser jag hur mycket vi hann med, och det var tack vare våra utmärkta guider Gerd och Jonathan som är bosatta i staden sedan många år.

Vi började ett besök på Capitolium.
Sedan blev det lunchpaus i närheten av East Market.Därefter besökte vi de olika minnesplatserna för:

Frank Roosevelt
Martin Luther King
Andra världskringet
Vietnam kriget
Koreakriget
Abraham Lincoln

Pampiga Washington Monument fanns i bakgrunden vart vi än gick.
En biltur genom Georgetown och vi var sedan lite högre upp upp i staden, närmare bestämt vid Katedralen. Områden var dock avstängt då ett av tornen trillat ner och gått sönder i samband med stormen Irene i augusti iår.
Dagen avslutades hemma hos Gerd och Jonathan njutandes av en god middag och en amerikansk specialité till efterrätt nämligen Pecanpaj med vaniljglass. Mums så gott! Sen somnade vi gott kan jag berätta.

3

BubblemintNågot som jag brukar köpa på mig i USA är Orbits tuggumin med smak av Bubblemint. Såå goda!