0

Vårpromenad i Sölvesborg

Förra söndagen när min mormor fyllde 88 år så strålade vårsolen i Sölvesborg, det var dock lite blåsigt så som det ofta är vid havet.
 
Vi tittade till den nya bron som leder över viken, den har verkligen blivit ett lyft för lilla Sölvesborg. Den är både fin att titta på och praktiskt för i ett nafs kan man nu ta sig från centrum till den nya stadsdelen Ljungaviken eller till golfbanan.

0

Instaweek

                     
 
Vardagslyxiga dagar från veckan som gått.
 
På Instagram heter jag emmasutsida
1

Möhippa för Pernilla

I lördags var det dags för möhippa för en av mina vänner som snart ska stå brud. Vi överraskade Pernilla i hennes fina hus i Hällevik, hon fick byta stil för en dag och alla deltagare förärade henne med en tatuering :)
 
Frukost intogs i strålande sol på hennes terass. Sedan gick färden vidare med motorcykel...
 
 
 
...in till Sölvesborg där vi körde ett pass Strip Aerobic. Skoj tyckte vi men det behövdes lite rosé i pauserna för att mjuka upp knäna.
 
 
 
Efter detta packade vi in oss i bilarna och åkte till Kristianstad för att tävla i femkamp och äta en god lunch som tärnorna Malin och Emelie hade fixat.
 
På femkampen höll Göran i trådarna och mitt nya smeknamn "Shanghai" befästes ännu lite mer :)
 
 
 
Därefter avslutades kvällen hemma hos Pernilla, med god mat och diverse överraskningsmoment...
 
 
Tack alla goa tjejer som var med för en superrolig dag, Tack Pernilla för att du bjöd på dig själv och Tack till Emelie och Malin för allt ni fixat. Inte minst ett extra tack till #Göran.