2

Hotelltips New York - Royalton Hotel

Under vistelsen i New York så har vi bott på Royalton by Morgans Hotel som ligger på 44 th Street på 44 west, mellan Times Square och Fifth avenue. Läget kunde inte vara bättre och hotellet håller hög klass. Man får ofta betala ganska mycket för hotell i New York och standarden kan variera, men jag tycker att detta hotell har varit värt priset (i New York mått mätt).

Lyxig och gen0omtänkt loungekänsla i hela hotellet, dämpad belysning och mysig musik som spelas överallt. Stocklounge skulle älska detta hotell! Servicen har varit mycket bra, all personal har varit väldigt alerta och hjälpsamma. Bröllopsfesten hölls i ett av hotellets Penthouse och även detta höll fantastiskt hög klass och det var hur fint som helst däruppe.

På varje rum finns en iPad och det är perfekt att surfa på för att kolla upp vad man vill göra i New York ifall man inte har sin laptop med sig.

Vi bokade hotellet via Mr Jet och utnyttjade en rabattkod som vi hittade på nätet, glöm inte att googla efter såna innan Ni bokar och kolla och jämför olika bokningssidor då priserna kan variera rejält. Jag brukar använda t ex. Booking.com, Expedia, Hotels.com, Mr Jet.

Kommentera gärna om du har frågor om hotellet.

Kommentarer:

1 airaM:

skriven

Sjyst hotell! Hoppas att vi kommer iväg dit någon gång, det är verkligen min dröm.. :)

2 Tess:

skriven

Får man lov att fråga vad ni betalade per natt? Är själv sjukt sugen på att åka över! Kram

Kommentera här: