3

Nordic Feel

Häromdagen beställde jag för första gången från Nordic Feel.se. Jag har hört mycket om detta företag, men aldrig handlat. Måste säga att leveransen var supersnabb och utbudet och priserna är verkligen bra.
 
Min favoritmascara från Dior var nog nästan 100 kr billigare här än vad jag vanligtvis betalar och dessutom så kan man handla massa Victoria Secret produkter på Nordic Feel.
 
Min absoluta favorit är doften - Pure Seduction = tips!
 
 

Kommentarer:

1 Johanna:

skriven

Hej!
Jag har också beställt från Nordic Feel, 2 gånger. Tyckte precis som du, snabb leverans och bra priser. Men sista jag och min sambo beställde blev vi väldigt besvikna. Min sambo hade bl.a beställt parfym, som han haft tidigare, men den luktade inte alls som den skulle, och doften försvann på ca en halvtimme. Beställde schampo, köpte sedan samma schampo hos frisör, det var som 2 olika schampon. Jag har även upplevt att mascaran jag köpt är av sämre kvalité. Svårt att veta om det är helt "färska" grejor då det verkar som att dom köper upp stora rest-partier (har läst flera som varit missnöjda). Hoppas du blir nöjd med dina varor i alla fall! :)

Svar: Hej Johanna, Va tråkigt att läsa att produkterna inte kändes tiptop :( det vill man ju verkligen att de ska vara även om man köper billigare på nätet... Jag har i alla fall varit nöjd med det jag köpte... kram
[email protected]

2 Viktoria - Pinkpastry:

skriven

Vilket bra tips! Jag har precis bunkrat när vi var i NY (la upp min New York guide idag), men när förrådet är slut ska jag kolla in denna sida = )

Svar: Va skoj att du varit i NYC, en underbar stad eller hur :)
[email protected]

3 Sofi:

skriven

Håller med dig de går snabbt osv osv MEN jag beställde en parfym i söndags och idag torsdag kom den då tryckte jag ändå i snabbleverans som kostade mig 30:- tycker jag borde fått de tidigare menmen...Hoppas allt är väl med dig:)

Svar: Det var ju inte det man förväntade sig, särskilt inte när man bor i samma stad som deras lager... Allt är bra med mig, hoppas detsamma med dig!
[email protected]

Kommentera här: